Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Η πλατφόρμα TUC eclass αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Ανακοινώσεις

 • - Δευτέρα, 02 Απριλίου 2012 -

  Έχει παρατηρηθεί ότι σε μερικούς χρήστες εμφανίζεται μεγάλη αναμονή-καθυστέρηση κατά την υποβολή εργασιών και το ανέβασμα αρχείων όταν αυτό γίνεται μέσω γραμμής ADSL εκτός Πολυτεχνείου.

  Για την αντιμετώπιση του προβλήματος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία VPN του Πολυτεχνείου, http://www.tuc.gr/183.html έτσι ώστε να συνδέεστε στο eclass με διεύθυνση IP που προέρχεται από το δίκτυο του Πολυτεχνείου Κρήτης.

 • - Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012 -

  Παρακαλούνται οι φοιτητές μετά την υποβολή - ανέβασμα των εργασιών τους στο eclass, να ελέγχουν αν το αρχείο τους έχει ανέβει σωστά. Μετά το ανέβασμα κάνοντας κλικ στο όνομα του αρχείου θα πρέπει να εμφανίζεται το αρχείο.

 • - Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 -

  Οι νέοι χρήστες εγγράφονται στο eclass χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό e-υπηρεσιών του Πολυτεχνείου - http://www.tuc.gr/account.html. δηλ. το όνομα χρήστη και το συνθηματικό που έχουν για το Μηχανογραφικό κέντρο και για το email του Πολυτεχνείου.  

  Οι υπάρχοντες λογαριασμοί παραμένουν σε λειτουργία. Οι διπλοί λογαριασμοί θα απενεργοποιούνται χωρίς προειδοποίηση.

 Συνδεδεμένοι χρήστες: 17
Available on the App Store
Available on the Play Store