Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Η πλατφόρμα TUC eclass αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Ανακοινώσεις

 • - Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 - 10:14 π.μ. -

  Το  Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης στo πλαίσιο της δράσης Εξειδικευμένος Επαγγελματικός Προσανατολισμός, διοργανώνει σειρά σεμιναρίων με την μορφή workshop, απο εξειδικευμένους Επαγγελματικούς Συμβούλους, για τους φοιτητές/αποφοίτους του Πολυτεχνείου Κρήτης, με στόχο τη βελτίωση και ανάπτυξη εργασιακών δεξιοτήτων κατά την είσοδο τους στην αγορά εργασίας.

  Τετάρτη 05 Απριλίου 2023 |Ώρα:  13:15 έως 15:00 | Διεξαγωγή : μέσω της πλατφόρμας zoom

  Θέμα workshop : «Πράσινες Δεξιότητες: το Βιογραφικό του Μηχανικού του Μέλλοντος»

  Eισηγήτρια: κα. Μαρία Παφιώλη - Επαγγελματικός Σύμβουλος, Επικεφαλής της CVexperts.gr & WorkWise.gr

  Η ανάπτυξη της «πράσινης» οικονομίας δημιουργεί νέες και εξειδικευμένες θέσεις εργασίας για μηχανικούς, επιβάλλει ωστόσο και άμεση προσαρμογή σε νέες δεξιότητες. Το workshop αυτό θα παρουσιάσει πώς ένα σύγχρονο βιογραφικό και LinkedIn προφίλ για μηχανικούς θα αναδείξει «πράσινες» δεξιότητες για να ξεχωρίσουν σε μια ανταγωνιστική εγχώρια ή παγκόσμια αγορά.

  • 1ο μέρος: Εξελίξεις στην αγορά για τους Μηχανικούς
  • 2ο μέρος: Το βιογραφικό και το LinkedIn του Μηχανικού
  • 3ο μέρος: CV best practices, συζήτηση – ερωτήσεις

  Η εγγραφή σας στο workshop πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση του Ιδρυματικού σας e-mail στην ηλεκτρονική φόρμα μέχρι την Τρίτη 4 Απριλίου 2023.

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση του workshop μέσω της πλατφόρμας zoom, θα σας σταλεί την ημέρα της εκδήλωσης στο ιδρυματικό σας email που θα έχετε δηλώσει.

  FACEBOOK EVENT

 • - Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022 - 6:10 μ.μ. -

  Αν κάνετε προώθηση των μηνυμάτων (forward) του ιδρυματικού σας λογαριασμού (@tuc.gr) σε κάποιον άλλο λογαριασμό εκτός Πολυτεχνείου (gmail, κτλ) και στο eclass χρησιμοποιείτε τον ιδρυματικό σας λογαριασμό, υπάρχει περίπτωση να μην λαμβάνετε πλέον τα email που σας αποστέλλονται μέσω eclass, μετά την μεταφορά των λογαριασμών email στις υπηρεσίες νέφους της Microsoft (αλλαγή των διευθύνσεων από @isc.tuc.gr σε @tuc.gr).

  Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει είτε να αλλάξετε τον λογαριασμό που έχετε δηλώσει στο eclass (από το προφίλ σας) είτε να κάνετε κάποια διαφορετική ρύθμιση για την προώθηση των μηνυμάτων σας.

 • - Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 - 10:53 π.μ. -

  Οι χρήστες της εφαρμογής Open eClass Mobile, στο πεδίο domain name θα πρέπει να πληκτρολογούν το https://www.eclass.tuc.gr

 Συνδεδεμένοι χρήστες: 18
Available on the App Store
Available on the Play Store